Thorndown Houtverf / beits 
Blik: 5 liter

Kleur: naturel UV

Thorndown transparante houtverf met uv-bescherming is een kleurloze houtverf dat werkt tegen UV-straling. Hierdoor wordt je hout beschermt tegen zon, maar ook tegen andere invloeden van het weer zoals bijvoorbeeld regen.
Let op: bij het gebruik van Kleurloze UV bescherming adviseren we om altijd 2 lagen aan te brengen. Transparante UV-houtverf kun je het beste aanbrengen met een kleine hoeveelheid op een kwast of roller. De verf vervolgens in kleine hoeveelheden verdelen. Schilder alleen over natte verf heen en met de nerf mee om vlekken en strepen te voorkomen.


Thorndown houtverf kan over Restol Houtolie heeft geverfd worden. 


Thorndown is een sterke eco verf met weinig vluchtige organische stoffen (VOS). Dat betekent dat het niet schadelijk is voor mens, dier of de natuur. Waardoor je zonder zorgen kunt gaan schilderen in je tuin of in je huis.

Voor een goede dekking gebruik je 1 tot 2 lagen houtverf. Voor liggende ofwel horizontale delen raden wij aan om altijd 2 lagen verf toe te passen. Bij zwarte of grijze tinten kan 1 laag vaak al heel mooi zijn, echter moet men er dan rekening mee houden dat er dan waarschijnlijk eerder onderhoud nodig zal zijn.

Toepassingen:
Onze houtverf is geschikt voor elke toepassing binnen of buiten. Denk hierbij aan tafels, stoelen, kastjes, bakken, schuttingen, afscheidingen, schuurtjes, vloeren of overkappingen. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Thorndown transparante houtverf 5 liter naturel UV

  • Model: Thorndown transparante houtverf 5 liter naturel UV
  • Beschikbaarheid: 2
  • € 129,00

  • Excl. BTW: € 106,61

Tags: Thorndown transparante houtverf 5 liter naturel UV