Horva Anti-Slip
Kleur: bruin

Verpakking: 1L


Horva ANTISLIP Bruin geeft uw hout wat extra kleur. Deze mooie bruine kleur versterkt het natuurlijke karakter van het hout. Daarnaast biedt het bescherming tegen weersinvloeden en zorgt het voor een antislip-laag.


Horva Antislip is een kant-en-klaar product voor gebruik op vlonders en houten terrassen. Onzichtbare microbolletjes in Horva Antislip zorgen voor ene antislip laag. Uw vlonder of houten terras wordt daarmee een stuk veiliger.

Een extra voordeel van Horva Antislip is de beschermende werking. De aangebrachte laag is namelijk waterafstotend en biedt tevens bescherming tegen UV/stralen. Horva Antislip is geschikt voor alle commercièle houtsoorten

Horva ANTISLIP aanbrengen in 3 stappenRoer Horva ANTISLIP goed om, zowel voor als tijdens het gebruik (alleen schudden is niet voldoende).

1. Zorg dat de ondergrond vrij is van loszittende delen en dat deze droog-, stof-, en vetvrij is. Schuren is niet nodig.

2. Breng Horva ANTISLIP aan met een platte kwast of roller in de lengterichting van het hout. Tussen de lagen mag niet geschuurd worden.

3. De tweede laag Horva ANTISLIP na circa 4-6 uur drogen aanbrengen. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Voor de optimale werking van Horva ANTISLIP is regelmatige schoonmaak en onderhoud van het oppervlak nodig.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Horva Anti-Slip 1L bruin - uitverkocht

  • Model: Horva Anti-Slip 1L bruin
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • € 29,00
  • € 26,95

  • Excl. BTW: € 22,27

Tags: Horva Anti-Slip 1L bruin