Horva anti-slip
Kleur: tuinhout groen

Verpakking: 1L


Tuinhout Groen is de beste kleur om uw tuinhout zijn natuurlijke uitstraling te laten behouden. Horva ANTISLIP Tuinhout Groen brengt een antislip-laag aan. Daarnaast geeft het wat extra kleur aan uw hout en beschermt het tegen weersinvloeden.


Horva Antislip is een kant-en-klaar product voor gebruik op vlonders en houten terrassen. Onzichtbare microbolletjes in Horva Antislip zorgen voor ene antislip laag. Uw vlonder of houten terras wordt daarmee een stuk veiliger.

Een extra voordeel van Horva Antislip is de beschermende werking. De aangebrachte laag is namelijk waterafstotend en biedt tevens bescherming tegen UV/stralen. Horva Antislip is geschikt voor alle commercièle houtsoorten


Horva ANTISLIP aanbrengen in 3 stappenRoer Horva ANTISLIP goed om, zowel voor als tijdens het gebruik (alleen schudden is niet voldoende).

1. Zorg dat de ondergrond vrij is van loszittende delen en dat deze droog-, stof-, en vetvrij is. Schuren is niet nodig.

2. Breng Horva ANTISLIP aan met een platte kwast of roller in de lengterichting van het hout. Tussen de lagen mag niet geschuurd worden.

3. De tweede laag Horva ANTISLIP na circa 4-6 uur drogen aanbrengen. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Voor de optimale werking van Horva ANTISLIP is regelmatige schoonmaak en onderhoud van het oppervlak nodig.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Horva anti-slip 1L tuinhout groen

  • Model: Horva anti-slip 1L tuinhout groen
  • Beschikbaarheid: 9
  • € 29,00
  • € 26,95

  • Excl. BTW: € 22,27

  • 6 of meer € 26,50

Tags: Horva anti-slip 1L tuinhout groen