Thorndown zwart
Blik: 0.75 liter

Kleur: zwart (blackdown)
transparante kleur


Thorndown is een sterke eco verf met weinig vluchtige organische stoffen (VOS). Dat betekent dat het niet schadelijk is voor mens, dier of de natuur. Waardoor je zonder zorgen kunt gaan schilderen in je tuin of in je huis.

Voor een goede dekking gebruik je 1 tot 2 lagen houtverf. Voor liggende ofwel horizontale delen raden wij aan om altijd 2 lagen verf toe te passen. Bij zwarte of grijze tinten kan 1 laag vaak al heel mooi zijn, echter moet men er dan rekening mee houden dat er dan waarschijnlijk eerder onderhoud nodig zal zijn.

Toepassingen:
Onze zwarte houtverf (ook wel 
Blackdown genoemd) is geschikt voor elke toepassing binnen of buiten. Denk hierbij aan tafels, stoelen, kastjes, bakken, schuttingen, afscheidingen, schuurtjes, vloeren of overkappingen. Niets valt uit de toon met de zwarte verf van Thorndown.


De Kleur:
Het Mendip gebergte is een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Daarom is het dé inspiratie voor deze natuurlijk mooie zwarte houtverf in het assortiment van Thorndown Houtverf. Het zwart van onze verf geeft een luxe uitstraling en is perfect te combineren met elke andere kleur van Thorndown. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Thorndown zwarte houtverf 0.75L zwart

  • Model: Thorndown zwarte houtverf 0.75L Diepzwart
  • Beschikbaarheid: 2
  • € 28,00

  • Excl. BTW: € 23,14

Tags: Thorndown zwarte houtverf 750ML Diepzwart