Torndown
Blik: 5 liter 

Kleur: tanalith groen / tuinhout groen
transparante kleur


Met onze nieuwe kleur tuinhoutgroen kunt u de oorspronkelijke kleur van groen geimpregneerd hout benaderen. Deze kleur is speciaal ontwikkeld om uw nieuwe of al verweerde geimpregneerde tuinhout te behandelen.


Thorndown houtverf kan over Restol Houtolie heeft geverfd worden. 


Thorndown is een sterke eco verf met weinig vluchtige organische stoffen (VOS). Dat betekent dat het niet schadelijk is voor mens, dier of de natuur. Waardoor je zonder zorgen kunt gaan schilderen in je tuin of in je huis.

Voor een goede dekking gebruik je 1 tot 2 lagen houtverf. Voor liggende ofwel horizontale delen raden wij aan om altijd 2 lagen verf toe te passen. Bij zwarte of grijze tinten kan 1 laag vaak al heel mooi zijn, echter moet men er dan rekening mee houden dat er dan waarschijnlijk eerder onderhoud nodig zal zijn.

Toepassingen:
Onze zwarte houtverf (ook wel Blackdown genoemd) is geschikt voor elke toepassing binnen of buiten. Denk hierbij aan tafels, stoelen, kastjes, bakken, schuttingen, afscheidingen, schuurtjes, vloeren of overkappingen. Niets valt uit de toon met de zwarte verf van Thorndown.

 

Let op: bij het gebruik van Kleurloze UV bescherming adviseren we om altijd 2 lagen aan te brengen. Transparante UV-houtverf kun je het beste aanbrengen met een kleine hoeveelheid op een kwast of roller. De verf vervolgens in kleine hoeveelheden verdelen. Schilder alleen over natte verf heen en met de nerf mee om vlekken en strepen te voorkomen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Thorndown 5L tanalithgroen/tuinhoutgroen

  • Model: Thorndown 5L tanalithgroen/tuinhoutgroen
  • Beschikbaarheid: 4
  • € 129,00

  • Excl. BTW: € 106,61

Tags: Thorndown 5L tanalithgroen/tuinhoutgroen