• Thorndown houtverf 5 liter  bruin naturel

Thorndown
Blik: 5 liter

Kleur: bruin naturel
transparante kleur


Bruin Naturel is één van de meest verkochte bruine kleuren uit ons programma. Deze kleur zorgt voor een perfecte bescherming en geeft de lichtere houtsoorten een natuurlijke uitstraling zonder dat de het hout erg veel donkerder wordt. Door de transparante afwerking benadrukken deze bruintinten het natuurlijke karakter en de warmte van hout.

Thorndown houtverf kan over Restol Houtolie heeft geverfd worden. 


Thorndown is een sterke eco verf met weinig vluchtige organische stoffen (VOS). Dat betekent dat het niet schadelijk is voor mens, dier of de natuur. Waardoor je zonder zorgen kunt gaan schilderen in je tuin of in je huis.

Voor een goede dekking gebruik je 1 tot 2 lagen houtverf. Voor liggende ofwel horizontale delen raden wij aan om altijd 2 lagen verf toe te passen. Bij zwarte of grijze tinten kan 1 laag vaak al heel mooi zijn, echter moet men er dan rekening mee houden dat er dan waarschijnlijk eerder onderhoud nodig zal zijn.

Toepassingen:
Onze houtverf is geschikt voor elke toepassing binnen of buiten. Denk hierbij aan tafels, stoelen, kastjes, bakken, schuttingen, afscheidingen, schuurtjes, vloeren of overkappingen. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Thorndown houtverf 5 liter bruin naturel

  • Model: Thorndown houtverf 5 liter bruin naturel
  • Beschikbaarheid: 2
  • € 129,00

  • Excl. BTW: € 106,61

Tags: Thorndown houtverf 5 liter bruin naturel